Csepel-Autócenter

Márkafüggetlen autószervíz és műszaki vizsgaállomás.

Csepel-Autocenter Márkafüggetlen vizsgaállomás és autószervíz
3

Márkafüggetlen autójavítás és gépjárművek szervízelése

Személygépkocsik karbantartása, javítása

Járműveink, a mai útviszonyok mellett, a mindennapi használat során, nagy terhelésnek vannak kitéve. Az alkatrészek kopnak, meglazulhatnak, elhasználódhatnak, esetleg eltörnek. Ezek súlyosan veszélyeztetik a biztonságot. Előzze meg a baleseteket!


A gépjárművek üzemeltetése során - függetlenül attól, hogy garancia idő alatt, vagy a garancia időszakot követően - alapvető és elhagyhatatlan feladat a km-futáshoz vagy időszakhoz kötött úgynevezett kötelező szervizek elvégzése.

Kötelező szervizről kell beszélnünk, mert ezek során a megfelelő időben elvégzendő olajcsere szervizek, átvizsgálások és karbantartások elhagyása súlyos meghibásodáshoz, vagy akár balesetveszélyes állapot kialakulásához is vezethet. A szervizünkben végzett kötelező szervizek alkalmával történő átvizsgálások során feltárt egyéb meghibásodások elhárítását autójavító szakműhelyeinkben elvégezzük.

Szervizünkben bejelentkezés és időpont egyeztetés alapján vállaljuk a gépjárművek garancia időn túli, rendszeres szervizelését, olajcsere, olajszűrő, légszűrő, ékszíjak, vezérmű szíjak cseréjét, műszaki vizsgára felkészítését és helyszíni műszaki vizsgáztatását.


Milyen gyakran kell szervizre vinni az autót?


Ezt alapvetően az adott gépjármű szervizciklusa határozza meg, így a gyakoriság függ a gépkocsi időszaki futásteljesítményétől, vagyis, hogy mennyit megyünk vele, illetve az előző szerviz óta eltelt időtől. Az autók kézikönyvei ma már minden esetben tartalmazzák a szervizciklus km-futáshoz, vagy időszakhoz kötött gyakoriságát, illetve az ezek alkalmával elvégzendő munkák felsorolását.

Ha bizonytalan a szervizt illetően, kérdezze szakembereinket!

Az autószervizünkben rendelkezésre álló műszaki dokumentációk alapján szakembereink bármely autó típus szerviz intervallumát, és az elvégzendő munkálatokat meghatározzák.


Márkafüggetlen autószerviz

Szerelő műhely

A csarnok területe 360 négyzetméter. A műhelyben két darab négyoszlopos és négy darab két- oszlopos emelőn folyhat egyidejűleg a javítás.
Márkafüggetlen autószerviz

NKH által kijelölt márkafüggetlen vizsgaállomás.


Személygépkocsik teljes körű szervizelése, javítása. Karosszéria javítás, fényezés, biztosítási ügyintézéssel.

Gépjármű vizsgáztatás azonnal, kedvező áron.

Eredetiségvizsgálat, bejelentkezés nélkül.


Fékhatásmérés, lengéscsillapító vizsgálat, computeres futóműállítás, fényszóró beállítás, motordiagnosztika.ISO 9001 Minőségbiztosítás, magas szakértelem!Hírlevél feliratkozás

Regisztráljon díjtalan hírlevél szolgáltatásunkra,

és mi időben elküldjük Önnek aktuális akciós ajánlatunkat, melyekkel készpénzt spórolhat!


Akciós ajánlatok csak regisztrált Ügyfeleknek!

 

Gépjármű javítási szolgáltatások

Gépjármű vizsgáztatás
Eredetiség vizsgálat
Autójavítás, szerviz
Autóvillamossági munkák
Karosszéria javítás
Gépjármű fényezés
Gumiszerelés, centírozás
Gépjármű diagnosztikaAktuális ajánlatunk

Csepel Autó-center kft. © 2012  |  Munkafelvétel: (1) 277-5500

Portálmotor: | InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 1

FEL